Mikä paikka on de Zwanenhof?

Redemptoristi-munkkiveljeskunta perusti Zwanenhofin alunperin Pyhän Joosefin retriiittipaikaksi vuonna 1927. Se on kaunis luostarityylinen rakennus, jonka sisustuksessa näkyy alkuperäinen Art Deco- aikakauden tyyli. Sitä ympäröi kaunis luostaripuutarha, jossa on hautausmaa ja Marian kirkko. Siellä on kaunis vanha sisäkappeli, The Tuinzaal (viherhuone) alkuperäisine holvikaarikattoineen ja – halleineen, missä kaikuvat vielä muinaiset askelet tuoden aavistuksen menneisyydestä. Tämä ympäristö on omiaan edistämään ja syventämään opetusta. Kun astut halliin, jossa on mahtava portaikko, aistit välittömästi talon lämpimän, tervetulleeksi toivottavan ja rauhaisan tunnelman. Monien vuosien hiljentyminen, itsetutkiskelu ja henkisyys ovat tehneet Swanenhofista sen mikä se nyt on: sielun koti.

Zwanenhof sijaitsee luonnonkauniissa Twentessä. Se on kaunis ulkoilupaikka. Esim. luostarivaellus alkaa De Zwanenhofista ja päättyy sinne ja se vie sinut läpi kauniin Twenten maaseudun ja ohittaa kaksi muuta luostaria, jotka molemmat omistaa Zenderenin kaupunki.

Täällä yövyt siisteissä huoneissa. Saatavana on yhden, kahden ja kolmen hengen huoneita. Useimmissa on vessa ja suihku. Liinavaatteet kuuluvat hintaan. Aterioista huolehtivat omat kokkimme, jotka ottavat erilaiset dieettitoivomukset huomioon mahdollisuuksien mukaan. Sadonkorjuuaikana syömme kasviksia ja yrttejä omasta puutarhasta.

Vuoden 2012 alusta Patrick Jägers ja Joke Mijdam siirtyivät redemptoristi-munkkiveljeskunnan jälkeen vastaamaan Zwanenhofista ja aloittivat koulutuskeskuksen ylläpidon. Yhdessä Joke Mijdam ja Nicole de Haas ovat kehittäneet joukon mediaalisia kursseja, joiden määrä tulee kasvamaan ja joiden sisältö tulee syvenemään. Vuonna 2013 järjestettiin 6 kurssia, vuonna 2014 13 kurssia ja vuonna 2015 tullaan järjestämään 23 kurssia. Kaikilla opettavat englantilaisen spiritualismin parhaat opettajat. Vuosien meditointi ja yhteys henkimaailmaan sekä rikas spiritualistinen ja uskonnollinen historia tekevät Zwanenhofista erityisen paikan viihtyä. Se on paikka, missä pääset lähemmäksi omia vahvuuksiasi ja henkisyyttäsi.

Talo, jossa on erityinen ilmapiiri, tekee paljon,

ihmiset, jotka työskentelevät siellä loput.

De Zwanenhof Zenderen

Retraitehuisweg 6
7625 SL Zenderen
+31 74 265 9525