Kurssien rakenne

Vaadittava mediaalisen kokemuksen taso ilmoitetaan jokaiselle kurssille: vasta-alkajat, jo hieman edistyneet ja pidemmälle edistyneet ja ryhmä, jossa on eritasoisia opiskelijoita. Jos olet epävarma, mihin ryhmään kuulut, voit ottaa meihin yhteyttä ja keskustella asiasta.

Ennen kuin oppitunnit alkavat, sinut osoitetaan lyhyen keskustelun jälkeen ryhmään, joka parhaiten sopii omasta mielestäsi ja kokemuksiesi mukaisesti sinulle. Jokaisessa ryhmässä on 12 – 14 opiskelijaa. Periaatteessa pysyt samassa ryhmässä saman opettajan kanssa koko kurssin ajan.

Pyrkimyksemme on tarjota jokaiselle hänelle sopiva tasoryhmä. Jotta tämä onnistuisi keskustelemme jokaisen osallistujan kanssa ennen kuin sijoitamme hänet ryhmään. Kun ryhmä on muodostettu, valitsemme sille sopivan opettajan. Siksi ei ole mahdollista etukäteen valita tiettyä opettajaa tai valita itselleen esimerkiksi parannusryhmää. Otamme kuitenkin toivomuksesi huomioon niin pitkälle kuin se on mahdollista.

Meditaatiot, luennot ja meediotilaisuudet tapahtuvat suuremmissa sekaryhmissä eri opettajien johdolla. Voit myös varata yksityisistunnon kurssin aikana. Sinulla ei tarvitse olla pyrkimystä tulla meedioksi kurssin avulla. Kurssi auttaa sinua ymmärtämään paremmin omia vahvuuksiasi ja auttaa sinua tulemaan eheämmäksi ihmiseksi.

Lähes jokaisen kurssin aikana on meediotilaisuuksia, joihin myös vierailijat voivat osallistua, siis henkilöt, jotka eivät ole millään kurssilla: keskiviikkoiltaisin viikkokurssien aikana ja lauantai-iltaisin viikonloppukurssien aikana. Tarkista aika ajoin internetistä ajankohtaiset tiedot tapahtumista (mediumship/news for upcoming dates).

Talo, jossa on erityinen ilmapiiri, tekee paljon,

ihmiset, jotka työskentelevät siellä loput.

De Zwanenhof Zenderen

Retraitehuisweg 6
7625 SL Zenderen
+31 74 265 9525